Pārtikas pārstrāde un Fermentu izstrādāšanās problēmas

14 January 2020, sagatavoja Dace Dundure

Kāda tad ir mūsu ēdienkarte? Ko tad mēs ikdienā ēdam?! Vai mūsu ēdiens satur visu nepieciešamo, kas mums ir nepieciešams?

Diemžēl tā NAV! Mūsdienās mūsu pārtika ir tik ļoti iztukšota un mēs nevaram pietiekamā daudzumā uzņemt FERMENTUS, VITAMĪNUS UN AMINOSKĀBES un visu pārējo. Fermenti ir tie, kas šķeļ visu mūsu pārtiku (olbaltumvielas, taukus, cukuru un ogļhidrātus).

FERMENTU TRŪKUMS IZRAISA: Asinīs nonāk nepārstrādāti molekulu šķeļšanās produkti, kas izsauc asins saskābšanu un katastrofālu skābekļa trūkumu šūnās un audos. Rodas aizcietējumi, vēdera uzpūšanās, sāpes vēderā un dedzināšanas sajūtas.

KĀPĒC JAU PAVISAM MAZIEM BĒRNIEM IR ALERĢIJAS UN ĒDIENA NEPANESĪBA? Jo zarnās nav pareiza mikroflora, bārkstiņās nedzīvo labās baktērijas, kuras pārstrādā pārtiku līdz aminoskābēm un trūkst fermenti.


ASSIMILATORS - burvīgs fermentu komplekts no augiem, kas sašķeļ visu mūsu apēsto pārtiku. ASSIMILATORS ir ikdienas produkts ko lieto ēšanas laikā. Var lietot arī pēc ēšanas, ja ir bijusi pārēšanās.

ASSIMILATORS VEICINA:
Šūnu apgādi ar barības vielām,
Organisma imunitātes paaugstināšanos,
Holesterīna pangu novēršanu,
Atvieglo stāvokli urīn - un žultsakmeņu slimību gadījumos,
Pie dažādiem iekaisumiem,
Ļoti svarīgs sportistiem, jo attīra asinis un ir vairāk enerģijas,
Assimilatoru var dot arī bērniņiem, sadalot kapsulu divās vai trijās daļiņās un pielikt ūdenim.

FERMENTI, KAS SAŠĶEĻ OGĻHIDRĀTUS:
AMILĀZE - galvenais siekalu ferments, uzsāk ogļhidrātu (maizes izstrādājumi, graudaugi, kartupeļi) sagremošanas procesu mutes dobumā.
CELULĀZE - ferments, kuru cilvēka gremošanas sistēma nevar sintizēt, tas ir nepieciešams, lai sagremotu šķiedrvielas. Tas aktīvi sašķeļ šķiedrvielas un veido no tās glikozi. Celulāze palielina graudaugu, augļu un dārzeņu uzturvērtību.
LAKTĀZE - ferments, kas sašķeļ laktozi, kuru sauc par piena cukuru. Tas uzlabo piena produktu gremošanu.

FERMENTI, KAS SAŠĶEĻ OLBALTUMVIELAS:
PROTEĀZE - kopā ar citiem fermentiem-papaīnu un bromelaīnu - veicina olbaltumvielu sašķelšanu līdz vienkāršām aminoskābēm, uzlabojot to asimilāciju. Pateicoties proteāžu darbībai, samazinās olbaltumvielu vielmaiņas galaproduktu uzkrāšanās zarnu trakta sieniņās, tiek aktivitēta proteīnu vielmaiņa.
PROTEĀZE arī veicina patogēnu mikroorganismu bojāeju, stiprinot cilvēka organisma imūno aizsardzību.
PAPAĪNS UN BROMELAĪNS aktīvi darbojas gan skābā, gan sārmainā kuņģa - zarnu trakta vidē, sašķeļot proteīnus līdz stāvoklim, kad tie ir viegli sagremojami.

FERMENTI, KAS SAŠĶEĻ TAUKUS:
LIPĀZE - darbojoties tievājās zarnās, sašķeļ dzīvnieku izcelsmes piesātinātos taukus no pārtikas produktiem (gaļas, piena un jūras veltēm), pārvēršot tos viegli sagremojamās taukskābēs, un palīdz taukos šķīstošo A un D vitamīnu uzsūkšanās procesā.
A VITAMĪNS - antioxidants, kas stiprina organisma spējas pretoties infekcijām, spēlē svarīgu lomu šūnu imunitātē, piedalās tauku vielmaiņā, un aizsargā kuņģa - zarnu trakta gļotādu.
D VITAMĪNS - regulē kalcija un fosfora vielmaiņu un palielina zarnu trakta sieniņu caurlaidību labākai uzturvielu absorbācijai gremošanas traktā.

Kā iegādāties Coral Club produktus?

Produkcijas iegāde iespējama reģistrējoties Coral Club mājas lapā. Izvēlieties vienu no mūsu ekspertiem/veselības treneriem, noklikšķinot uz linka zem konkrētā speciālista apraksta. Izvēlēties ekspertu!

Papildus Jūs iegūsiet:

  • Pastāvīgu 20% atlaidi uz visiem Coral Club produktiem;
  • Savu personīgo Coral Club konsultantu/nutriciologu, ar ko varēsiet sazināties gan telefoniski, gan e-pastā, lai saņemtu padziļinātu un pielāgotu konsultāciju katram Jūsu ģimenes loceklim.

NB!

  • Reģistrējoties mājas lapā, lūdzu saglabājiet Kluba numuru (parasti septiņciparu skaitlis), kas garantēs atlaidi;
  • Ja esat jau reģistrējies Coral Club, izmantojiet esošās pieejas.
Assimilator_225cc_350x350